Till Riksförbundet
Gå till distrikt
  • Hem
  • Nyheter
  • Second Line JazzBand - 17 november, kl 19 i Hantverkshuset

Second Line JazzBand – 17 november, kl 19 i Hantverkshuset

Second Line Jazzband
För drygt 10 år sedan lades Sveriges populäraste tradjazzfestival ner, den i Askersund. Saknaden är oändlig av många gäster, musiker och lokalboende. Ett av de band som spelade mest och flest gånger var Göteborgsbandet Second Line Jazzband. Lördagskvällarna under festivalen var vikta för en konsert på Folkets Hus med detta band, en av publikfavoriterna och festivalens gunstlingar.

Det var längesedan, men NU är det dags igen! Festivalen är ett minne blott, men med Second Line Jazzbands konsert på f.d Folkets Hus (numera Hantverkshuset) 2022 kommer minnena garanteras väckas till liv igen, både för publiken och bandet. En musikalisk resa utlovas, ifrån de franska kvarteren i New Orleans, till danssalongerna i Harlem.

Välkommen.

BRA ATT VETA
Plats: Hantverkshuset, Askersund
Föreställningens längd: 1 tim 30 min (ingen paus).

Biljettinformation:
Biljettpris Ordinarie 260 SEK, ungdom (under 18 år) 160 SEK (inkl serviceavgift).
Biljetterna säljs via länk på denna sida och över disk på Bok & Papper, Torgparken Askersund. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.
För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok & Papper, Askersund.
Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se

Om Second Line Jazzband
Second Line Jazzband bildades 1989 och har gjort mer än 4000 konserter på klubbar, festivaler, teatrar och konserthus i 26 länder. 16 CD och mängder med TV och radioframträdanden.

Läs mer på hemsidan www.secondlinejazzband.com